Зона свободна от маркетингови продукти

Опитвам се да предам чувствата,които ме обземат,когато се докосна до приготвена с любов и умения кафе напитка. Маслата покриват небцето и задържат вкуса на кафето дълго след изпиването му.Минерали,плодове,подправки,гора,поля и всичко това в една чашка кафе.

При различните видове екстракции маслата се разкриват в различна степен,но при всички варианти те служат за основа на вкуса на кафе напитката.

Характера на кафето се определя още на терена на фермите.Събирането, преработката, сортирането и съхранението също са изключително важни за добрия резултат. Нашата задача е да не превърнем усилията на всички в този процес в просто една горчива „черна” напитка, която да стресира сетивата и организма ни.

Ние печем до степен в която съживяваме маслата,но ги оставяме вътре в зърното за да ги подготвим след смилане и екстракция да влязат в нашата чашка за да доставят удоволствие на нашите сетива.

Ежедневно изпичаме не повече от 50 кг. различни, висококачествени сортове „Арабика”за да гарантираме отличния резултат, към който се стремим.

Винаги свежо, изпечено кафе от специално подбрани ферми. Целия процес по печенето, става пред очите на нашите клиенти. Ние не препродаваме кафе, изпечено от други производители.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *