Условия за ползване

Всеки клиент на сайта е желателно да се запознае внимателно с условията за ползване. Това е споразумение, което регулира отношенията между Вас и фирма ” Фурначе ЕООД”.  Използването на интернет услугите, предлагани в сайта е на ваша отговорност.  ” Фурначе ЕООД” си запазва правото да променя цените на продуктите и услугите, без предварително предупреждение. ” Фурначе ЕООД”си запазва правото, по свое усмотрение и по всяко време да променя, добавя или заличава части от тези Условия за ползване. Ваша е отговорността да проверявате тези Условия за ползване във всеки един момент преди да използвате Сайта. Фактът, че продължавате да използвате Сайта след публикуването на промените се приема като потвърждение за това, че приемате и сте съгласни с тези промени в настоящите Условия за ползване. С настоящето вие се съгласявате, че всички последващи покупки се регулират от Условията за ползване, приложими до публикуването на изменените условия за ползване, а след това в съответствие с тези изменени Условия за ползване. Въпреки усилията, които полагаме, за да сме сигурни, че информацията на нашия сайт е точна, пълна и актуална, е възможно да има случаи, в които информацията за даден продукт да съдържа неточни или непълни данни, включително относно цената или наличността на продукта. Ние не даваме гаранция, че информацията на нашия сайт е без грешка, пълна и актуална. Запазваме си правото да поправяме грешки и/или да обновяваме съдържанието на нашия сайт по всяко време без уведомление.

ОТКАЗ, ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА НА ЗАКУПЕНИ СТОКИ

Вие като потребител имате право да се откажете от поръчаните стоки в срок до 7 РАБОТНИ ДНИ от получаване на стоките в случай, че същите НЕ СА ИЗПОЛЗВАНИ, не е нарушавана цялоста на опаковката им и във вида, в който е получена и условията по чл.55 от ЗЗП.

При констатация на дефектен продукт в момента на получаването му и при ненарушен търговски вид на стоката и опаковката, ние се ангажираме той да бъде подменен с нов или да възстановим заплатената от Вас стойност на стоката, съгласно чл.55 от ЗЗП, считано от датата, на която Вие като потребител сте упражнили правото си на отказ.

Транспортните и други разходи по получаване и връщане на стоката са за сметка на потребителя. При несъответствие на стоката с характеристиките, посочени в страницата с описанието и, доставчикът възстановява цялата платена от потребителя сума, съобразно чл. 59 ал.3 от ЗЗП и в срок от 7 дни от получаване на стоката и ненарушен търговски вид на стоката и опаковката.

 

Поръчка на вашят продукт

След като търсенето е установено, продуктът, който сте избрали можете да  добавите към вашата пазарска количка, като изберете количеството и кликнете върху бутона добави. Можете да видите вашата пазарска количка по всяко време, чрез щракване върху иконата й в горната част на всяка страница. Количката за пазаруване ще ви покаже всичките Ви покупки и цените, свързани с тях. Можете да поръчате неограничен брой стоки.

Стъпка 3: Регистриране на вашата информация

След като сте добавили всички продукти, които сте избрали към количката,  трябва да  регистрирате вашата информация, или да ползвате системата за вход , ако сте вече регистриран клиент. Когато поръчвате за първи път е необходимо да регистрирате своята информация за плащане и адрес на доставка. Можете да  регистрирате повече от един адрес в профила си, ако имате нужда да изпращате продуктите на други адреси. При регистрацията Ви в този сайт се изисква доброволно попълване на  Ваши лични данни като: адрес за доставка, телефон и имейл. Събираната информация ще бъде обработвана и използвана единствено във връзка с обслужването на услугите, които желаете да получите от нашият сайт. Тези данни няма да бъдат под никаква форма предоставяни, продавани или давани под наем на трети лица или използвани за други цели. По електронната поща ще бъде изпратено до вас потвърждение, че сме получили Вашата поръчка. Ако има някакви проблеми със заявката ви ще се свържем по телефона, за да уточним подробностите.

Стъпка 4: Доставка

Доставките за град София се изпълняват от фирмата в рамките на два работни дни. За поръчка над 70 лв. доставката е безплатна – клиентът заплаща само стойността на поръчката! При поръчка под 70 лв. цената на доставката, която се заплаща от клиента, е 7 лв. За всяка точка в страната и в гр. София, доставките се извършват от куриерски фирми. Срокът на доставката зависи от населеното място. За по-големите градове е в рамките на 24 – 36 часа.

Поръчка по телефона

Стъпка 1: Намиране на вашият продукт

Можете да намерите вашият продукт в сайта, използвайки методите, описани по-горе, или можете да се свържете с колега от нашия екип, който с удоволствие би Ви помогнал  и улеснил.

Стъпка 2: Поръчка на вашият продукт

За да поръчате по телефона трябва да се обадите на следните телефони:

+359 876 200 850

+359 876 100 855

Стъпка 5: Плащане

Плащането става:

  1. В брой при доставка – наложен платеж
  2. В случаите, когато доставката се извършва от куриерска фирма, заплащането на поръчаните стоки се извършва в момента на получаването им.
  3. По банков път – информацията, която Ви е необходима (банка, банков клон, номер на сметка и т.н.) се появява автоматично, когато изберете този начин на плащане.

Уникредит Булбанк

IBAN : BG36UNCR70001522149418

 

Ако сте предпочели този начин на плащане, поръчката Ви ще бъде активирана за изпълнение след получаване на потвърждение от банката, че плащането е извършено. Срокът за доставка при този начин на плащане, предпочетен от Вас, започва да тече, след като се получи потвърждение за извършено плащане.